LUNA 1600 H DIAMOND

ecowave     ecoswitch

LUNA H DIAMOND serien består av totalt 6 peiser. Dersom du føler deg forført av peisens rette linjer og uttrykk, men kunne tenke deg en kortere eller lengre variant, finnes det 4 kortere og 1 lengre. Virkningsgraden på M-Designs peiser ligger i snitt på ca 85%. Alle modellene leveres med sort speil i bakveggen som standard for å «doble flammebildet», og fjernkontroll med trinnløs regulering av flammehøyden.

Velg mellom Diamanter, Safirer, Små eller Store Hvite steiner som pynt inni peisen uten tillegg i prisen.

Virkningsgraden på denne modellen er på 85,2%, med en effekt på 11,9 KW.

  • Godkjent for biogass

Alle gasspeiser fra M-Design har direkte tenning


Pris kr: 98 672,-

inkl. mva.

Med lidenskap for flammer

Det grunnleggende prinsippet for hvert design, har for M-Design alltid vært flammebildet. Vi har valgt enkle og rette linjer for å markere de dansende flammene. Tillat deg selv å bli forført av varmen og styrken fra flammene, som er kontrollert av «state of the art teknologi» for å garantere din komfort. Spør gjerne om råd fra RPT Gass. Sammen føler vi oss hjemme i alle typer interiør. Er du klar for å sette i gang?

Lukkede gasspeiser

De innovative M-Design peisene er virkelig en oppsiktsvekkende rekke gassapparater. Gjennom mange års forskning, klarte våre designere å oppnå en optimal forbrenningsteknikk, Vi kaller det den perfekte match av bekvemmelighet og design. For deg som forbruker betyr det at du har en omfattende linje av designpeiser å velge mellom, som til alle årstider lar deg nyte det magiske bildet av flammene.

Karakteristisk:

Høykvalitetsbrenner, med trinnløs regulering av flammebildet.

Fjernkontroll: RF kommunikasjon, enkel program og kontroll funksjon. Temperaturstyring, tidsinnstilling, tenning, slukking av peisen. Og manuell styring av flammehøyde.

  • Kapasitet: 11,9 KW
  • Virkningsgrad: 85,2 %
  • Vekt: 170 Kg
  • Synlig størrelse: 408 x 1535 mm
  • Avgassrør: Ø 200/130 og/eller Ø 150/100