Luna 1900DH Diamond

ecowave          ecoswitch

M-Design`s LUNA 1900 DH DIAMOND gir deg muligheten til å nyte peisen fra to rom. LUNA DH serien består av 6 modeller, og dette er den største. Virkningsgraden er på 85,1 % Med en effekt på 11,5 KW. Skulle ideen om en slik peis falle i smak, men målene ikke passe, sjekk ut de andre alternativene.

  • Godkjent for biogass

Alle gasspeiser fra M-Design har direkte tenning


Pris kr: 123 250,-

inkl mva


Med lidenskap for flammer

Det grunnleggende prinsippet for hvert design, har for M-Design alltid vært flammebildet. Vi har valgt enkle og rette linjer for å markere de dansende flammene. Tillat deg selv å bli forført av varmen og styrken fra flammene, som er kontrollert av «state of the art teknologi» for å garantere din komfort. Spør gjerne om råd fra RPT Gass. Sammen føler vi oss hjemme i alle typer interiør. Er du klar for å sette i gang?

Lukkede gasspeiser

De innovative M-Design peisene er virkelig en oppsiktsvekkende rekke gassapparater. Gjennom mange års forskning, klarte våre designere å oppnå en optimal forbrenningsteknikk, Vi kaller det den perfekte match av bekvemmelighet og design. For deg som forbruker betyr det at du har en omfattende linje av designpeiser å velge mellom, som til alle årstider lar deg nyte det magiske bildet av flammene.